Centrální vysavač - efektivní pomocník

Prostředí domova, kde žijeme je pro zdraví našeho organismu stále více důležité. Prach a alergeny jsou nepříjemným společníkem naší domácnosti a jsme nuceni s nimi neustále bojovat.

Velmi efektivním pomocníkem v takovém boji je centrální vysavač. Jeho využití je možné v rodinných domech, bytech a menších penzionech. Úklid pomocí centrálního vysavače je velmi snadný a účinný. V rámci rodinného domu můžete ušetřit mnoho času, který je jinak nutné úklidu věnovat. S centrálními vysavači uklidíte rodinný dům až dvakrát rychleji než s běžným vysavačem. Navíc mají mnoho výhod oproti klasickým a robotickým vysavačům. Všechny vycházejí z principu, jehož důsledkem je zdravý domov zbavený alergenů, roztočů a prachu. Centrální vysavač Vám nevíří prach zpět v místnosti, protože veškerý nasátý vzduch odvede trubním rozvodem mimo obytný prostor. Po té, co dojde k přefiltrování se tento vzduch následně vyfukuje mimo dům. To je ten největší rozdíl oproti bytovým či robotickým vysavačem, který naopak přefiltrovaný vzduch rozvíří zpět v místnosti.

Vysavačová jednotka, neboli vlastní centrální vysavač se pak nejčastěji umísťuje do sklepa, garáže, nebo v jiném nebytovém prostoru. Při vysávání tak ani neslyšíme, že právě vysáváte.

Centrální vysavače se na českém trhu objevily v roce 1993 a od té doby se vnímání nesporných výhod těchto systémů výrazným způsobem posunulo vpřed. V dnešní době se centrální vysavače instalují nejen do nových nebo rekonstruovaných rodinných domů, ale rovněž do stávajících objektů, kde se již bydlí.

V případě zájmu o zpracování kompletní nabídky se můžete obrátit na naše zaměstnance, nebo zaslat dotaz na info@newag.cz. Velice rádi Vám zdarma vypracujeme kompletní cenovou kalkulaci a návrh technického řešení centrálního vysavačového systému.

Napište nám