Usnadněte si úklid s chytrými doplňky

Usnadněte si úklid díky chytrým doplňkům

O centrálních vysavačích toho bylo již napsáno mnoho a systém jako takový je již mezi laickou i odbornou veřejností vcelku dobře znám. To, že je po objektu rozvedeno potrubí k jednotlivým zásuvkám, ze kterých se provádí úklid pouze s hadicí a že agregát je umístěný mimo obytné prostory ví dnes asi každý. Co ale možná nevíte, že se tento už tak dokonalý systém dá dále rozšířit o tzv. chytré doplňky. Díky rozsáhlé nabídce příslušenství centrálních vysavačů je možné si ještě více usnadnit celý proces úklidu.  Sofistikované maličkosti v sortimentu jsou připraveny nám nepříjemné domácí práce co nejvíce usnadnit.

Hadice už nepřekáží

Klíč k pohodlnému úklidu? Nepochybně hadice ve zdi. Díky ní již nemusí uživatel manipulovat s dlouhou hadicí, ale na úklid si vytáhne pouze potřebný délku hadice. Po dokončení úklidu jednoduše odjistí pojistku a hadice se zasune zpět do zdi. Problém s jejich skladováním tak zcela odpadá. Tímto způsobem lze řešit hadice o délce až patnáct metrů, přičemž standardní délka hadic pro běžně velký rodinný dům se pohybuje kolem devíti metrů. Jediným limitem je instalace - rozdílné provádění oproti standardním rozvodům neumožňuje dodatečnou montáž. Takže příliš dlouho neváhejte, byla by škoda vzdát se maximálního uživatelského komfortu, který zásuvné hadice poskytují.

Kuchyň jako ze škatulky

Nesmírně praktickým doplňkem jsou kuchyňské štěrbiny v soklu kuchyňské linky. Ke štěrbině stačí namést nečistoty a sací jednotka je nechá zmizet během okamžiku. Štěrbiny se uplatní kromě kuchyně i v předsíních, kde o nečistoty na podlaze není rozhodně nouze. A rozhodně se za ně nemusíme před návštěvou stydět, v nerezovém provedení působí opravdu elegantně.

Speciální nástavce

Pomocí speciálních nástavců můžeme snadno uklidit například žaluzie v oknech, palubní desku našeho automobilu nebo klidně kožich domácího mazlíčka. Vysávání hůře přístupných míst zase usnadní teleskopické trubky.

Napište nám